News Office Field Order Support Contact Us

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

Search Discussion Boards
December 08, 2016 07:48AM
I saw this issue in another project as well with imported jobs. Since we did not want to delete the imported job, we deleted the equipment off the jobs and OK from the Farming Box. Was able to do this by editing multiple jobs at one time. Then went back in and added the input back to the Jobs (since this equipment was setup as Acres for charge unit, like your Overhead would be) those numbers populated automatically. This time the equipment did not show the costing rate in the Job. Click OK. The correct cost goes to the Crop Enterprise. For other customers reading this post, this is when the Accounting program is used only. I am still having the Development Team review this, because we should not have to edit to correct the problem. For now this is the correct work around. Thanks for the post back.

Thanks,

Kathy Cline,
Farm Works Software
SubjectAuthorPosted

Equipment Unit Cost Not Calculating

cfoltzNovember 04, 2016 11:46AM

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

KathyClineNovember 04, 2016 02:13PM

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

khigerdNovember 05, 2016 02:31PM

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

KathyClineNovember 07, 2016 07:51AM

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

khigerdNovember 15, 2016 08:24AM

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

KathyClineNovember 15, 2016 09:55AM

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

khigerdNovember 15, 2016 08:18PM

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

KathyClineNovember 16, 2016 09:30AM

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

khigerdDecember 07, 2016 08:12PM

Re: Equipment Unit Cost Not Calculating

KathyClineDecember 08, 2016 07:48AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Privacy Statement | Terms of Use | Copyright 2009, Trimble Navigation Limited