News Office Field Order Support Contact Us

Re: Enterprise Unit Cost gone haywire

Search Discussion Boards
February 02, 2017 04:27PM
As mentioned in my prior message, I am using version 2017.02.00.09. My O/S is Windows 10.

It would appear that the anomaly occurs after the year is closed. Comparing the pre-close report of 2015 with a post-close report shows figures that I can't understand.

If you're allowed to do so, I've posted a link to a scanned .pdf of the two files. The numbers start changing toward the bottom of page 4 but page 5 has some huge increase in Unit Cost. If you could look at them and let me know what to look for, I'd be grateful.

[www.dropbox.com]
[www.dropbox.com]

Also, if its not been reported, whenever I try to "Export as .PDF" from the File Tab of the Enterprise Report, the program crashes to the desktop.

Thanks,

James
SubjectAuthorPosted

Enterprise Unit Cost gone haywire

James LJanuary 31, 2017 04:29PM

Re: Enterprise Unit Cost gone haywire

KathyClineJanuary 31, 2017 05:19PM

Re: Enterprise Unit Cost gone haywire

James LFebruary 02, 2017 04:27PM

Re: Enterprise Unit Cost gone haywire

KathyClineFebruary 02, 2017 07:16PM

Re: Enterprise Unit Cost gone haywire

James LFebruary 03, 2017 09:54AM

Re: Enterprise Unit Cost gone haywire

KathyClineFebruary 03, 2017 11:15AM

Re: Enterprise Unit Cost gone haywire

James LFebruary 01, 2017 02:44PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Privacy Statement | Terms of Use | Copyright 2009, Trimble Navigation Limited