June 26, 2013 12:15PM
Greetings

I have been evaluating Connected Farm Scout. If memory serves I created an account via the app when I first used it. My first two jobs sent emails to my email address. When I click the link I get the "Device Association failed" message. I tried logging into the connected farm web site via my PC. Account did not exist so I created it.

Now when I try to "send" via the Iphone app nothing happens, it appears no data is sent and no email is received.

Steps I have tired:
checked my anti spam for junked email messages from connected farm (other emails like account creation arrive).
Uninstalled and reinstalled the connected farm app. Upon reinstall it didn't prompt me for my account info.

I first installed Connected Farm Scout some time ago; so my memory of the initial setup may be wrong but I seem to recall it prompting me to log in or create an account.
SubjectAuthorPosted

Connected Farm Scout "Send" not sending

EukataeJune 26, 2013 12:15PM

Re: Connected Farm Scout "Send" not sending

KathyClineJune 26, 2013 01:31PM

Re: Connected Farm Scout "Send" not sending

DavidJune 26, 2013 03:09PM

Re: Connected Farm Scout "Send" not sending

EukataeJune 26, 2013 01:54PM

Re: Connected Farm Scout "Send" not sending

lucasvidelaSeptember 13, 2013 01:54PM

Re: Connected Farm Scout "Send" not sending

KathyClineSeptember 16, 2013 08:11AM

Re: Connected Farm Scout "Send" not sending

KathyClineJune 26, 2013 03:12PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login