News Office Field Order Support Contact Us

Re: Inventory wrong

Search Discussion Boards
December 02, 2009 04:52PM
Gary,

When you state that there are a lot of animals in Unknown but below you post nothing shows in Unknown, are you on the Inventory Tab? It almosts sounds as though that could be some group transfers where the location stayed the same. When recording the Transfer or Moving to a new group, even though the Location remains the same, you should still select the same Location and do not leave that box blank.

I am a little confused as to where you are seeing nothing in Unknown. So if you could start by doing the same process setting the Location-Group and Animal boxes at the top to ALL. Then go to the Inventory Tab, is it possible to see the column for Location. Is it possible we see Unassigned for the Location?

If not, if may be best to have you upload your project to me so we can figure this one out. It would be best if you could call our Support Department a call on those steps at 260-488-3492.

Thanks,

Kathy Cline,
Farm Works Software
SubjectAuthorPosted

Inventory wrong

Gary GibsonNovember 27, 2009 01:32AM

Re: Inventory wrong

KathyClineDecember 02, 2009 04:52PM

Re: Inventory wrong

Gary GibsonDecember 02, 2009 07:12PM

Re: Inventory wrong

Gary GibsonDecember 02, 2009 02:07AM

Re: Inventory wrong

Scott NusbaumNovember 27, 2009 07:37PM

Re: Inventory wrong

Mitch KonenNovember 27, 2009 12:30PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Privacy Statement | Terms of Use | Copyright 2009, Trimble Navigation Limited