News Office Field Order Support Contact Us

Re: Site Mate saving as an arc instead of as a poly file?

Search Discussion Boards
April 19, 2011 03:11PM
Kathy
I have found that the newest version of sitemate frequently logs lines instead of polygons. When SiteMate is open down at the left there is an icon that shows a point, line or polygon. If the last time you had a log file open you had "line" selected, it will show a line even though you have no log file open or started the next time you open the program. If you switch the "line" feature to "polygon" and then start a new mapping job it will show a polygon down in the left hand corner but will actually log a line when you hit go. But if we open the log file or start the new mapping job first and then change it from line to polygon it works fine.

Not sure if we are the only ones having these problems, but it is something i noticed on a couple of our pdas

Isaac
SubjectAuthorPosted

Site Mate saving as an arc instead of as a poly file?

mjsmApril 05, 2011 08:37AM

Re: Site Mate saving as an arc instead of as a poly file?

KathyClineApril 05, 2011 01:51PM

Re: Site Mate saving as an arc instead of as a poly file?

Isaac FerrieApril 19, 2011 03:11PM

Re: Site Mate saving as an arc instead of as a poly file?

KathyClineApril 19, 2011 03:47PM

Re: Site Mate saving as an arc instead of as a poly file?

Mitch KonenApril 20, 2011 01:01AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Privacy Statement | Terms of Use | Copyright 2009, Trimble Navigation Limited