News Office Field Order Support Contact Us

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

Search Discussion Boards
January 28, 2014 12:38PM
Well, it does get complicated. As far as I can tell by looking over the multiple fields, there are duplications. But there is also a split planter scenario which (maybe) is causing the multiple entries as well as 2 versions of the same operator. As far as the operator goes, I'm not sure how those got in there but if you delete one of those jobs, it seems to take care of the report, but if you highlight the remaining job, it still appears when you click on properties of the single job. When you do that, it appears that there is more than the one job you are looking at. Weird.

There are different supplies as we are using a split planter with 2 products in corn, but not beans. Sometimes, but not always, it seems to sort those fine.

I am wondering if there could have been an issue with the "linker" box? In reference to the operator, maybe I linked to a different name.
SubjectAuthorPosted

Reports- Enterprise has wrong planting date

RebfarmsJanuary 25, 2014 03:09PM

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

KathyClineJanuary 27, 2014 02:41PM

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

RebfarmsJanuary 27, 2014 04:54PM

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

KathyClineJanuary 27, 2014 05:14PM

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

RebfarmsJanuary 28, 2014 07:43AM

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

RebfarmsJanuary 28, 2014 09:11AM

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

KathyClineJanuary 28, 2014 12:17PM

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

RebfarmsJanuary 28, 2014 12:38PM

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

KathyClineJanuary 29, 2014 11:04AM

Re: Reports- Enterprise has wrong planting date

RebfarmsFebruary 04, 2014 10:35AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Privacy Statement | Terms of Use | Copyright 2009, Trimble Navigation Limited